Contactpersoon:

Klik op de poster voor een vergrote weergave.


Mascha de Haan
Telefoon: 06-51409014
koninginnezang@gmail.com
www.luthersdenhaag.nl
Zin in een paar dagen lekker met muziek bezig zijn? Dan ben je van harte welkom op de twaalfde editie van Koninginnezang! KoZa staat garant voor zingen in een koor voor volwassenen of voor kinderen, werken met instrumenten en natuurlijk een boel gezelligheid. Muziek en programma sluiten aan bij het thema ‘Koninklijk!’. Afsluiting van vier dagen musiceren doen we namelijk in Den Haag, de hofstad en als dat niet koninklijk is….

KINDERPROGRAMMA
Overdag begeleidt een vast team van kinderleiding alle aanwezige kinderen (van 0 tot 14 jaar). Zij hebben een eigen programma, afgestemd op de verschillende leeftijden. Natuurlijk zien we elkaar wel door de dag heen bij de maaltijden en de gezamenlijke activiteiten. We houden rekening met ouders die vanwege hun kind(-eren) even afwezig zijn. De kinderen studeren ook een aantal stukken in (zang en instrumenten) en hebben ruim voldoende tijd voor sport en spel.
Het koor staat onder leiding van Jeroen de Haan en Marcella van der Heijde en de
kinderen studeren in leeftijdsgroepen onder leiding van hun eigen dirigenten Kike de Jong en Mark Tempelaars. We werken mee aan de eredienst in de Lutherse kerk in Den Haag en sluiten Koninginnezang af met een koffieconcert.

DEELNEMERS
Koninginnezang maken we met elkaar: welkom zijn gezinnen met kinderen, volwassenen die het heerlijk vinden om samen te zingen en natuurlijk zijn er de
dirigenten en de kinderleiding. We gaan uit van een koor van ongeveer 45 zangers waarbij we streven naar een evenwichtige stemverdeling en daarnaast een kinderkoor van 30 zangertjes in passende leeftijdsgroepen. De groep wordt compleet met de allerkleinsten en de kinderleiding. Al met al rekenen we op zo’n 90 mensen.

MUZIEK
Een aantal muziekstukken krijg je tevoren via PDF toegezonden, de overige werken delen we ter plekke uit. Kinderen en volwassenen die een instrument bespelen en meebrengen, kunnen ook thuis alvast studeren.

DATA
Koninginnezang begint donderdag 3 mei 2018 om 10.00 uur. Zondag 6 mei werken we mee aan de Eredienst in de Evangelisch-Lutherse kerk in Den Haag en sluiten we af met een concert waarin we kunnen laten horen wat we hebben ingestudeerd. In de loop van de zondag gaat iedereen weer huiswaarts.

LOCATIE
We zijn welkom in Het Zwaluwnest in Ter Aar (Groene Hart). Het is een prachtig, nieuwe locatie met verschillende ruimtes waar we kunnen zingen, spelen en eten. Er is een groot buitenterrein voor onze groep beschikbaar. We overnachten in slaapkamers voor twee tot zes personen. In de gangen zijn toiletten en douches.

WAT KOST HET?
Dankzij mooie subsidies, kunnen we de deelnemerskosten redelijk houden.
We rekenen met twee tarieven: volwassenen € 125,- en kinderen (0 – 18 jaar) € 65,-. Dit bedrag is voor alle overnachtingen, alle maaltijden, alle hapjes en drankjes, muziek, dirigenten en begeleiding van de kinderen.