Het door u aangeklikte agenda-item is:


Kinderkerstfeest
maandag 24 december 2018 15:30
Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 9, Den Haag

 
 

Klik om te vergroten

Kinderkerstfeest in de Lutherse kerk
De Evangelisch-Lutherse gemeente en de Lukaskerk in Den Haag vieren samen met allen kinderen van Den Haag kerst op 24 december. In een viering voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar gaan de kinderen dit jaar op zoek naar kerstverhalen en -tradities uit de hele wereld. Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 7-9 Den Haag, aanvang 15.30 uur.

Meespelen of kijken
Je kunt zelf meespelen in het spel. Kom om 13.30 uur alvast oefenen en je kleding uitzoeken. Ben je nog maar klein of wil je een kleinere rol, dan kun je knutselen en tussen 14.30-15.30 uur mooie verkleedkleren aantrekken. We hebben veel engelen en ook schaapjes nodig! Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel fijn. U kunt uw (klein-) kinderen aanmelden bij Mascha de Haan, kruisbesmascha@gmail.com.

Viering
De viering met daarin het kerstspel begint om 15.30 uur en is om 16.15 uur klaar. Dan is er wat lekkers te eten en te drinken. En natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis. Naast alle kinderen, zijn natuurlijk ouders, grootouders en iedereen die nieuwsgierig is, van harte welkom!

Informatie
Datum en tijd: Maandag 24 december, 15.30 uur
(repetities vanaf 13.30 uur)
Locatie: Lutherse Kerk
Leiding: Kinderkerkleiding lutherse gemeente en Lukaskerk
Aanmelden: bij Mascha de Haan (kruisbesmascha@gmail.com)
(Aanmelding is handig voor de grotere rollen met tekst.)
Kosten: Niet van toepassing