Rondom de diensten

 • Kliederkerk 17 februari 15.30 uur Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 9, Den Haag.
  De lutherse gemeente organiseert samen met de Lukaskerk op zondagmiddag 17 februari ook weer een Kliederkerk. Kliederkerk is er echt voor alle generaties, het mooiste is om het samen met een jonger of ouder iemand te beleven. We starten om 15.30 met de activiteiten, om 16.30 is er een korte viering en daarna eten we samen. Om 17.30 uur sluiten we samen af. Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 9, Den Haag.

  Met de Kliederkerk spelen we in op de behoefte om in het drukke leven van alledag een moment te vinden om met jong en oud bij elkaar te komen, om te bezinnen en te vieren rond een Bijbelverhaal, om creatief bezig te zijn (denk aan knutselen, iets bakken, iets bouwen) en samen te eten. In februari staan we stil bij het verhaal van koningin Esther. We horen en zien haar verhaal, we knutselen, spelen en eten samen. We nodigen jong en oud uit om te komen. Kom met je nichtje of buurjongen, neem je vader mee, oma of tante. Bij voorkeur graag van tevoren aanmelden in verband met de maaltijd bij Mascha de Haan: kruisbesmascha@gmail.com.


 • zondag 20 januari: President Lutherse Synode op bezoek.
  Na afloop van de dienst is er een nagesprek met de president van de Lutherse Synode, ds Andreas Wöhle.
  Hij wil graag met de verschillende gemeenten en hun context kennis komen maken, luisteren naar wat er zoal leeft aan visie en uitdagingen, vragen en suggesties, en aan de andere kant vertellen wat er in de Lutherse Synode leeft: hoe wij landelijk de toekomst in willen, etc.


 • Bekijk de actuele zondagsbrief (Vanaf zaterdag ca 19:00 uur)

 • Bekijk de bloemschikkingen op de altaartafel.

 • Bekijk het rooster van de erediensten.

 • Klik HIER voor de nieuwste Lutherheraut.

  Volgende editie:   ( maart 2019 )
  Verschijningsdatum:
  Per post: zaterdag 23 februari
  Digitaal:  zaterdag 23 februari

  (Kopijdatum: zaterdag 16 februari)

  LutherHeraut per email ontvangen?


 • Klik HIER om de volledige activiteitenagenda 2018-2019 in te zien.