Rondom de diensten

 • Wollie is de weg kwijt. Zaterdag 20 april 15:30. Lutherse Burgwal 9
  Op zaterdag 20 april is er een kinderpaasfeest met het thema “Wollie is de weg kwijt”. Om 15:30 uur begint er een voorstelling, die daaraan voorafgaand (vanaf 13:30 uur) ingestudeerd is. De kinderen kunnen daaraan ook meedoen en kleding uitzoeken.

 • Bekijk de actuele zondagsbrief (Vanaf zaterdag ca 19:00 uur)

 • Bekijk de bloemschikkingen op de altaartafel.

 • Bekijk het rooster van de erediensten.

 • Klik HIER voor de nieuwste Lutherheraut.

  Volgende editie:   ( mei 2019 )
  Verschijningsdatum:
  Per post: zaterdag 27 april
  Digitaal:  zaterdag 27 april

  (Kopijdatum: zaterdag 20 april)

  LutherHeraut per email ontvangen?


 • Klik HIER om de volledige activiteitenagenda 2018-2019 in te zien.

 • 69ste Lutherse Werkweek voor Kerkmuziek – 21 juli t/m 27 juli 2019
  De Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek organiseert van zondagmiddag 21 juli tot en met zaterdag 27 juli haar jaarlijkse Werkweek voor Kerkmuziek in Huize Elisabeth van de zusters Franciscanessen in Denekamp.
  Ook dit jaar is het mogelijk om, naast deelname aan de volledige week, ook halverwege de week (op woensdag 24 juli) in te stromen om deel te nemen aan de repetities van een Kleinkoor. Dit koor zal bestaan uit mensen die een zeer ruime ervaring hebben in het zingen in een kamerkoor en die vooraf de bladmuziek ingestudeerd moeten hebben, zodat op de repetities direct aandacht kan worden besteed aan de muzikale afwerking.
  Voor dit Kleinkoor zullen vooraf op twee zaterdagen in mei (4 of 11 mei in de Lutherse Kerk in Utrecht) stemtesten afgenomen worden door de dirigenten Hans Jansen en Els Hermanides. (indien bij de dirigenten de stem niet bekend is). Tijdens de week zullen zowel aparte als gemeenschappelijke repetities zijn. Op zondagavond 21 juli zal het grote Weekkoor medewerking verlenen aan de dienst in de kapel in Denekamp. Tijdens het slotconcert op zaterdag 27 juli in de Dorpskerk in Wilp wordt dubbelkorige muziek uitgevoerd door beide koren samen en apart van elkaar. Muziek van o.a. Heinrich Schütz, Henry Purcell, Dietrich Buxtehude, Georg Philipp Telemann, Siegfried Reda en Ernst Pepping zal op het programma staan.
  Deelnemersprijzen voor het grote koor (gehele week) zijn € 590 voor een eenpersoonskamer en € 525 voor een tweepersoonskamer.
  Voor de zangers die vanaf woensdag meezingen in het Kleinkoor € 295 (eenpersoonskamer) en € 265 (tweepersoonskamer).Voor jongeren zonder regulier inkomen € 265 (hele week) en € 135 (vanaf woensdag).
  Meer informatie en aanmelden: www.luthersewerkgroepkerkmuziek.nl of via ineke3110@gmail.com